This shit is bananas

fredag 16 mars 2007

Laborationsrapport om våren

Denna veckan har varit en kanon vecka. Förutom att underbara tjejer var på besök i helgen så har syster Ezzi kommit hem och så har våren blommat ut på allvar. På väg till skolan, en lagom tidig morgon hann jag med lite reflektioner kring våren:

Hypotes:
¤ solen skiner --> Det är varmt!
¤ gräset är grönt och blommor börjar slå ut!
¤ människor är glada!
¤ människor rör sig otroligt långsamt!

Undersökning:
Den sista punkten märks väldigt tydligt just i morgonrusningen. Eller det som brukar vara en morgonrusning. I vanliga fall springer vi till tåget, kastar oss in i tåget, kastar oss ut ur tåget, halvspringer upp från rulltrappor, tackar nej till gratistidningar, småjoggar till jobb och skola, tittar inte varandra i ögonen, går gärna in i de som "står i vägen", skyndar in på skola/jobb.

(med vi menar jag folk i allmänhet som åker tåg från Hjärup och jobbar/pluggar i Lund)

Men denna vecka (eller iallafall just den dagen jag reflekterade på), var vi i god tid till tåget, gick i slowmotion på tåget, gick i lagom takt ut ur tåget, stod kvar i rulltrapporna och log, tog glatt emot alla gratistidningar, gick och njöt av promenaden till jobb/skola, tittade varanda i ögonen, stannade kvar så länge som möjligt utomhus innan skola/jobb började.

slutsats:
Sol och värme är verkligen en bra medicin mot stress!

2 Comments:

At 17 mars, 2007 00:59, Anonymous Anonym said...

åh, vilken härlig vetenskaplig studie du genomfört sara! högsta kvalitet, ska använda det i nåt arbete och referera till dej haha :)

 
At 18 mars, 2007 12:29, Anonymous Anonym said...

Visst är det underbart med våren! ...som dock idag övergått till regn och rusk, iaf här 08-land...
Jag hade helt glömt bort mina mysbyxor, om Bella får dem med sig så vore det bra! Men jag trodde inte hon skulle hinna till Annikas kalas..?

 

Skicka en kommentar

<< Home