This shit is bananas

tisdag 2 januari 2007

Miss Gynning at Arlanda

Familjen var på Arlanda och skulle fördriva tiden några timmar.
Denna tid fördrev vi med att glo på Carolina Gynning.

Våra uppspärrade, skånska, kändisspanar ögon fick syn på henne direkt. Vi stod i en lång kö och hon gled förbi på högersidan. Efter ett samtal med några mer eller mindre chockade vakter fick hon snällt ställa sig längst bak i vår kö. Kö-tiden fram till incheckningen var beräknad till ca 1,5 timme, och det tog mycket riktigt 1,5 timme. Då vi äntligen var klara med bagage, ID-kontroll och allt såg vi i ögonvrån (inte ögonvrån egentligen...vi glodde!!) hur Carolina blev förflyttad till SAS självincheckning. Stackaren hade stått i kö i onödan i 1,5 timme. Men vi var glada, under 1,5 timme blev vi underhållna av höga telefonsamtal på klingande skånska i en rosa mobil, flygvärdinnor som förtvivlat skrek ut "NÅGON SOM SKA TILL MALMÖÖ?" utan respons samt ett vänskapligt möte med Heidi från kanal 5:s Bachelor.

Vi hade sen en avslappnad jul i Luleå, där det mest fartfyllda var på julaftonsmorgon då mamma slängde sockerbitar på farfar, sen befann vi oss åter igen på Arlanda och skulle fördriva tiden där ytterligare några timmar.

Glada blev vi då solstrålen från Malmö dök upp igen. Denna gång i rätt kö och med lurar i öronen istället för en mobil. Hon skulle med samma plan som oss hem och medan vi fördrev vår tid med att, som vanligt, glo. Fördrev hon sin tid med att läsa senaste numret av Hänt Extra..eller var det Se och Hör?!

Väl på planet hamnade hon, till vår lycka, precis bakom oss. Flygresan minns jag inte så mycket av för jag sov men under inflygningen mot Sturup vaknade jag åter till liv. Följande sketch spelades upp:

Flygvärdinnan: Är den där på?
Gynning: Ja, vadå?
Flygvärdinnan: All elektronisk utrustning måste vara avstängd.
Gynning: Okej! varav hon stänger av sin mobil

Planet landar och Gynning sätter genast igång sin mobiltelefon igen. Hon ringer upp en vän och hela planet hör hur de bestämmer att de ska träffas och äta middag. Gynning säger "Jag är hemma om 20 minuter, möt mig vid lägenheten"

Huruvida hon verkligen hann med att gå av planet, hämta sin väska, få tag i en taxi samt åka från Sturup till centrala Malmö vid kl 17 en vardagkväll på tjugo minuter fick vi aldrig reda på men jag och övriga familjen tackar för trevligt sällskap på Arlanda.

2 Comments:

At 02 januari, 2007 18:50, Blogger E said...

sassa du har inget liv... ;)

 
At 02 januari, 2007 20:13, Anonymous Anonym said...

hemma i sthlm igen och tar en bloggrunda. den här var bäst. klockrent inlägg. Vilken kvinna. Men nu har du ju fyllt din kändiskvot för år framåt...

 

Skicka en kommentar

<< Home